Drink en proces water

 

 
 

Hoe veilig is uw bedrijf ? 

Algemeen:     Drink en Proces water  

Onbeschermde UV-C lampen veroorzaken gevaar voor de volksgezondheid,

(Gebroken glas en fosforhoudende mengsels).  

Waar voedsel wordt bereid, opgeslagen of uitgestald is het nu verboden om voedsel te bereiden voor de verkoop in ruimtes die niet meer voldoen aan de veiligheideisen voor de voedingsmiddelen industrie.

In diverse landen in Europa is of wordt hiertoe de warenwet aangepast.

Vanaf 15 december 1994 is in de voedingsmiddelen industrie een kwaliteitscontrole systeem op basis van de principes van HACCP verplicht gesteld. (HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points).  Het verdiend aanbeveling om voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat gebroken glas en fosfor uit lampen in het voedsel terecht komen.

Daartoe is het noodzakelijk dat een beschermende laag wordt gemonteerd om UV-C lampen, op die plaatsen waar voedsel wordt bereid, opgeslagen of uitgestald.

Met name in continubedrijven ontstaan ontoelaatbare risico’s bij het vervangen van de lampen.  Een directe en relatief goedkope bescherming kan worden gerealiseerd door een buisbescherming aan te brengen om de bestaande lampen.

De lampbescherming bestaat uit een dunne, onbreekbare, speciaal ontwikkelde beschermhoes, die de lamp geheel omsluit, zodat in geval van breuk het glas en de fosfor in de beschermhoes blijven en het voedsel niet verontreinigen.

Onze beschermhoes voldoet aan de eisen volgens BS6062 & DIN 52290 Part. 2.  Officiële gezondheidinstanties bevelen deze nieuwe bescherming dringend aan.  

NETSPANNING: 230 VAC - +/- 10% - 50 Hz        

OPGENOMEN VERMOGEN 25 WATTWATERDOORSTROMING : CA. 5.000 LITER PER UURWATERZIJDIGE AANSLUITMATEN : DN40 (ISO).GEWICHT : 9.5 KGOPPERVLAKTERUWHEID : Ra <0.8 MICROMETER.  

Diverse vermogens op aanvraag Type en zetfouten voorbehouden

Download hier onze folder

Het bestand is bestemd voor Acrobat reader.
(vanaf versie 5.0)
U kunt het programma gratis downloaden door op het onderstaande plaatje te klikken: